Har i alla fall inte problem med fritiden

Ha, ha...ja du skulle bara veta.

Upp 05.30, äta frukost, klä sig, (ut med hunden, inte alltid jag), väcka barnen, rusta oss för dagen och ut i bilen. 07.10 (om vi har flyt) lämnar jag barnen på dagis och far till min praktik. 16.00 slutar jag och åker direkt för att hämta barnen. Hemma cirka 17.00 och då är det bara börja med middagen som äts vid 18-18.30. Efter det är det bara att börja nattningen på Irma och efter henne de övriga.

Sista veckan har jag somnat med Irma 19.30-20 helt utslagen. Vädret har väl sin beskärda del i det. Inget problem vad jag ska hitta på under kvällarna precis.

Nu längtar jag efter påsklov och lite mindre tider att passa. Det har varit en givande sex veckorsperiod och jag har lärt mig massor, träffat massor av sköna människor och varit förkyld.
Flickorna har också varit förkylda medans Elis fick ett finger i ögat och fick uppsöka vårdcentralen akut i går. Ja inte kan jag påstå att mitt liv är händelselöst:)

BILDER


Irma nyfriserad och med en helt ny leklera.


Snygg Thea framför datorn.


Irmas egenhändigt tagna kort på sig själv. Händig unge det här:)

Thea är på praktik idag och i morgon. Hon är med farmor och sover där i natt. I veckan har hon även skrivit flera Nationella prov som hon missade förra veckan då hon var sjuk.

Idag har Elis varit hos en kompis hela kvällen. Då han kom hem var det bara läxa och sen sängen. Två omgångar "vänd tia" hann vi också med innan han kröp ner under go täcket. Ska strax följa hans exempel.

På torsdag åker vi norrut och ska fira påsk med Peters släkt och mina föräldrar. Ska försöka vara duktigare med kameran under de dagarna, så jag kan visa hur vi haft det i bild och text.


Bättre sent än aldrig

Det blir inte mycket bloggande nu förtiden, dagarna har för få timmar.
Här kommer lite bilder från de senaste veckorna.


Här pysslar jag och tjejerna. Theas bästis Lovisa var också här och mös med oss.


Irma myser i bastun. Coola tjejen.


Sportlov i snöyran. Jag och barnen fick en mysdag mitt i min praktik.

Katttjejen och góungen

Lördag den 13 Mars var det Sikforsmästerskapen


Irma startar.


Stolt 2:a


Elis på startlistan.




Elis stolt 1:a i sin klass


Thea har kämpat 1,3 km och varit jätteduktig


Här är jag på startlinjen


Jag, trött efter 4,8 km. Kanske början på en karriär:)

 


Sportlov

Så har 2010 års sportlov börjat. Jag har förmånen att ha min kära syskonbarn här från storstan. Tänk att de vill komma till sin gamla moster fast de börjar vara stora. Kanske det är så att kusinerna är det som drar.

Tyvärr, eller, har jag praktik och ska vara på "jobbet" hela veckan. Varför jag skriver eller är för att jag trivs och verkligen inte känner det som något straff trots att det är lovvecka. Har lov att vara hemma idag och umgås med alla barnen. Vi har varit ute hela dagen. Åt frukost 08.00 och sen drog vi ut. Skridrade en timme och sen har vi gjort gångar i snön bakom huset. Efter lunchen följde vi Thea till sin kompis och då vi kom hem hade syskonbarnen kommit från morfar och mormor. 

Vi har bara myst i snöstormen. Både ute och inne. Har tyvärr inga kort.  

RSS 2.0