Sjukstuga

Här är det just det nu, sjukstuga alltså. Vi har verkligen dragit på oss allt som går. Det sägs att man har sjukår vart 7:e år och det är väl dags för oss nu. Men surt är det ialla fall.

Irma börjar vara bättre, bara hostan som hänger kvar. Elis däremot hostar och har feber fortfarande. Inte hög feber som tur är utan bara "lagomt" hög...hur nu feber kan vara lagom. Själv hade jag feber igår men inget idag. Känner mig seg och hängig ändå.

Igår blev det att läsa en hel del och ska fortsätta nu med det. Elis har lite svårt att slappna av och bara ligga. Det kryper i kroppen på honom så bästa sättet att få honom att vila är att läsa. Tur vi har en super bra bok så jag har defenitivt inga problem att läsa.

Irma som tar kort på sig själv.


Pepparkakas bak veckan före jul

Jag är inte så snabb med att uppdatera bloggen. Den prioriteras inte kan jag krass säga. Men här kommer ett lite pot-puri av bilder sedan veckan för jul och fram till nu.

IRMA OCH WILMER BAKAR PEPPARKAKOR. Mums vad goda de blev.


En massa lek med smådjuren. Bästbarnen.



Irma och Wilmer leker med Pet Shops och Thea ritar en fin teckning.

NYÅRSAFTON 2010/2011


Pojkarna lagar nyårsmiddagen. Väl genomfört arbete. Den var delikat rakt igenom.



Barnen lekte med datorn.



Irma inventerade Sagas rum:)



Här spelas det TV-spel.



Förrätten.

JANUARI 2011


Irma med min julklappssten.



Idag då hon är sjuk och inte riktigt på humör. Tog föröronen för att slippa höra mig och Elis tjata:)

Det nya året har börjat i sjukdomens tecken. Känns som det hela tiden är någon som är sjuk i huset men jag hoppas att vi sedan har gjort bort vår beskärda del på den punkten.

Snögrottan som vi håller på att bygga på gården håller på att tina idag så det blir, så fort vi är friska, att gå ut och rädda det som räddas kan.


Summering av jullovet

Nu är strax jullovet slut och jag gör en liten summering.

Måndag körde jag mor och far till Kallax och sen åkte jag och Irma för att hämta hennes kusin som skulle få ha en veckas jullov med oss. Och vilken vecka det blev sen. Jag ser tillbaka på den med ett leende på läpparna. Tror det var den bästa julklappen, att få ha bästa W här en vecka.



Julpyssel.


Klädning av julgranen.


Fyra gobarn som klädde granen med all sköns saker.


Då Peter inte var hemma fick Elis äran i år att sätta på spiran.


Samvaro med spel i köket medans jag julstökar.


Thea hjälper de yngre med ett spel, Elis slöt också upp strax efter.


Julbus i soffan med "alla" mina barn.

Vi hann också baka pepparkakor. (Jag har inte de bilderna tillgängliga just nu så det får bli vid ett senare tillfälle.)

Julafton var en härlig dag med nära och kära. Två förväntansfull små barn och två lite större barn även de förväntnasfulla men på ett annat sätt.

Juldagen gick i maklig takt. En del mys ute och en del mys inne. Vi försökte verkligen bara umgås och lyckades. Mellandagarna har vi tagit dagarna som de kommit, det har varit skönt.

Veckan efter nyår har Peter varit ledig och vi har varit till skidbacken och på äventyrsbadet. Nu har Peter och de två stora barnen åkt till Kangos, jag och Irma fick stanna hemma då vi är lite sjuka. Feber och ont i halsen.

God fortsättning på det nya året.


RSS 2.0