Första skolveckan till ända

Nu har vi kommit igång med vardagen hela familjen och än så länge ingen sjukdom heller (peppar, peppar).

Jag gottar ner mig i skoljobb. Har fixat iordning en plugghörna uppe i hallen. Högst provisoriskt...eller jag ska göra den bättre, för stället är bra och jag kan låta böckerna ligga framme hela tiden. Blev mycket enklare att bara ta sig en 10 min eller så då allt står framme.

Theas fotboll håller på ett par veckor till sen blir det lite lugnare på den fronten. Sista matchen spelade de oavgjort. Första poängen för säsongen. Riktigt roligt att se hur mycket de har utvecklats och gått framåt. Känner mig hur stolt som helst. Vi hade lite kort om folk så Elis fick hoppa in som back. Han klarade uppgiften med MVG. Jag var överraskad då han inte spelat 7-manna förr. Han har tränat en del med flickorna i sommar men det är ändå stor skillnad på träning och match.

I helgen ska jag och barnen ta det lite lugn. Jag ska flytta in i min NYA garderob som Peter byggt i vårat sovrum. Super fint blev det. Annars bara göra vad som faller oss in. Gissar det blir någon timme med skoljobb också. Jag tycker det är kul och vill klara det så då är det bara att gneta på lite nu och då.

Till veckan blir det kalasande. Thea fyller 10 år på torsdag och Peter fyller 40 år på söndag. Laddar för ballonger och tårta.

Sommaren är över...

i alla fall ledigheten.

Jag och familjen har tillsammans med mor och far och syrran med familj tillbringat en vecka på Cypern. Värmebölja, ca +40 grader, sista dagarna bjöds det på. Vi har solat, badat och mått gått. En bussutflyckt var vi på till Nicosia (Cyperns huvudstad).

Annars har sommaren som vanligt bara svichat förbi. Jag tycker det är många veckor men de går så fort. En hel del har vi hunnit med om jag nu tittar tillbaka. Mest har det nog ändå varit fotboll....kul och intensivt. Än är det några matcher kvar för Thea och Elis har cup i helgen. 

Själv började jag skolan i tisdags. Vilken rivstart..2 grupparbeten på direkten. Barnen börjar till veckan och då äntligen är vi tillbaka i normala gängor. Phu, det är jobbigt att vara ledig för sovtiderna är definitivt ruckade.


Flickorna redo för utlandssemester

 


Lite lek innan incheckningen.

 


Fika och väntar på att få komma in i gaten eller daten som Irma kallade det.


Alla underbara barnen

 


Thea och moster glada att se varandra

 


Irma leker vid havet

 


Thea och kusinen vid Medelhavet

 


Inne i Nicosia



 
Väntar på att gå över till den Turkiska sidan i Nicosia




Irma masserar Edwin efter en heldag i stan



Irma som fjäril på våran terass.



Hela gänget på farvorit restaurangen Tony´s sista kvällen.

En härlig vecka som vi gärna gör om någon gång i framtiden.


RSS 2.0