Nytt år

Nyårsafton firades här hos oss med goda vänner. Som vanligt handlade det mest om att äta så gott och mycket som möjligt. Riktigt trevligt stå i köket och hjälpas åt. Barnen lekte och verkade också ha det riktigt roligt.

Vid två tillfällen var barnen och papporna ute och smällde smällare. Väldigt uppskattat av barnen. Jag är inte så vidare förtjust i fyrvärkerier så jag satt gärna inne med hundarna. Våran Igor reagerade inte alls på smällarna medans den andra hunden tyckte det var lite konstigt att det lyste och small. Han är inte skotträdd utan det var just ljuset som störde honom.

Det nya året har börjat med en ny regel i familjen. Inte så mycket TV utan mera lek och skoj. Vad roligt vi har haft. Irma har lärt sig åka skridskor och de andra har hunnit en sväng till slalombacken. Igår handlade Peter nya slalomskidor (på blocket) åt Elis och stavar till Thea. Dessutom hade de en jätte fin jacka till Thea och slalompjäxor. Vilket fynd. Varför köpa nytt jämt.

Min kropp är sämre just för att vi är så aktiva hela tiden men det tar jag med glädje. Vila kan jag göra i graven som en av mina gamlingar sa en gång.


Elis och Lucas med sina för tidiga födelsedagspresenter.

 

Nyårsdukningen


Hungriga barn


Hunden var lite trött efter allt busande med sin kompis


Trötta tjejer första dagen på 2010


Kommentarer
Postat av: Den Skyldige



Konstigt...står där inte en (tom)flaska Laphroaig invid datorn? Hur har den hamnat där månne?

2010-01-06 @ 22:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0