Holyday in Stockholm

Ja nu har vi landat i huvudstaden. Trötta men upprymda kom vi fram sent fredag kväll. Det var lite spännade resa eftersom vi redan då vi klev in i planet inte visste om vi skulle kunna åka. Det var nämligen snöstorm i Stockholm och flera landningsbanor var avstängda.

Tur i oturen behövde vi bara sitta 30 min i planet innan vi taxade ut och flög iväg. Irma var exalterad i gaten, hon sprang runt och pratade med medpassagerare och flygvärdinnor. Thea och Elis skämdes och ville göma sig. -Snälla mamma gör så hon slutar:) Alla andra tyckte hon var ett riktigt charmtroll.

Fredagen var annars en "jobbig" väntans dag. Thea hade i alla fall skolan att focusera på fram till 13. Då hon kom hem var vi, jag, Irma och Thea, ute och skidrade på ängen. Åkte i backar och tränade på att ta oss uppför.

Elis som var lite febrig hade massor av resmyror i rumpan.  Trots sjukdom sprang han runt och skrek. Mitt huvud var helt tomt då vi äntligen satte oss i bilen till flygplatsen.


Äntligen på Arlanda.


Glad Irma ser morbror.

Idag har barnen varit ute i lekparken en lång stund. Efter lunch gick Elis och Edwin iväg till Tekniska museet. Hoppas de har en bra eftermiddag där. Strax ska jag, Thea, Lydia och syrran göra oss färdiga och åka till Göta Lejon där vi ska se Hight school musical. Våran present till Lydia och syster som fyller år till veckan.

Irma ska vara med morbror Peter. Hon sov en stund nu före lunch för att orka.


Thea och Irma leker i Lydias rum.


Thea och Elis i klättrar tagen.

Kommentarer
Postat av: Ida

Låter som att ni kommer att ha en härlig minisemester. Hälsa från oss här uppe!

2009-03-28 @ 17:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0