Sveriges nationaldag

Flickorna var uppe tidigt trots den sena kvällen före. Lite draghjälp fick de av Irma som stövlade in och tyckte det var morgon runt 07.00. Före lunch hade alla åkt och vi började förbereda oss för en cykeltur till byn. Där var det Dirtrace och nationaldags fika.


Irma i väckar tagen.


Trångt om saligheten var det på Theas golv men finns det hjärterum så finns det skärterum.

Elis sa först att han inte skulle vara med men då vi väl kom till fotbollsplanen och dirtbanan var han sugen och anmälde sig. Tre åk skulle de göra, oj oj vad nervöst för lilla mamma. Han startade från det högsta tornet som han inte ens har trodats upp i utan cykel förr. Men det gick bra han är en förståndig kille som gjorde bra ifrån sig. Nu törs han åka från lilla tronet då han är där men han säger att det stora får vänta ett tag till. Två gånger idag var alldelens tillräckligt för ett tag framöver. Tack för det säger hjärtat- i- halsgropen mamman.

Tyvärr blev det inga bilder från dirtracet men ni kan gå in på http://www.sikforssk.se/ och klicka er vidare till Dirtrace. Där kommer det inom  kort bilder lovade arrangörerna. Jag hoppas det stämmer.

Kommentarer
Postat av: Peter



Rättelse: Irma vaknade kvart över sex och tyckte att pyjamasparty-tjejerna skulle stiga upp, vilket också ett par av dem höll med om. Förmodligen har de sovit middag eller lagt sig för Bollibompa idag...

2009-06-06 @ 23:42:42
Postat av: BrommaPeter

Proffsig länkning Linda.

Suss gott

2009-06-07 @ 21:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0