Lådbilsbygge med vinmiddag

Lördagmorgon började allt för tidigt:) Irma var uppe som vanligt sprudlande glad. Före lunch cyklade hela familjen och Lucas upp till affären för att inhandla lördagsgott.

Utanför affären sålde de hamburgare men vi hade lunch färdig hemma så vi luktade lite och åt glass i stället:) Väl hemma åt vi i snabb takt för strax efter kom vännerna förbi och drack kaffe och surrade. Thea följde dem hem för hon och Lovisa ville ju vara tillsammans.

Jag,Elis,Irma och Lucas cyklade hem till Lucas. Peter tog bilen och släpet med lådbilen. För här skulle de byggas lådbil till racet som är midsommardagen. Vi förenade nytta med nöje och åt middag ihop. Lite sommarlovs/ semesterkänsla blev det med middag på altanen. Grillat och vin och barnen som lekte snällt på gården.

Innan killarna fortsatte med lådbilarna lekte vi lite kurragömma med barnen. Jag och Dessan eldade i deras nya eldstad. Sitta ute i ett fint sommar regn med elden sprakande och värmande är väl ändå sommar.


Elis och Lucas cyklade mest hela dagen och kvällen.


Peter och Irma i samspråk och avdukning.

Vid 21 var jag och barnen trötta så vi tog cyklarna hem och sov. Peter fortsatte med bygget. Han var hemma först vi 01 tiden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni har det så härligt och mysigt. Ibland känns det som det du beskriver om är hämtat ut en film.



Borgforsbarnen, Irma på Bråkmakargatan, Elis och griseknoen, Thea i Villavillekulla, Syskonen Lejonhjärta,På luffen med paradis Peter och Mor min mor.

Puss och Kram från en moster som längtar efter att få komma och vara med er i lägeräldarnas och sagornas tid.

2009-06-14 @ 21:59:05
Postat av: Brommapeter

Snygga brallor!

2009-06-15 @ 20:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0