Dejt med maken

Morgon var som vanligt. Det börjar vara en rutin. Frukost, påklädning...-Har du borstat tänderna? Kammat håret? osv

På dagis blev jag stannandes, som vanligt, har sällan bråttom någonstans. Lämnade tiderna för de närmsta veckorna och pratade med fröknar och andra föräldrar. Jag tycker det är trevligt med lite socialt skit snack. Dessan lämnade samtidigt som jag så vi bestämde en liten kaffeträff.



Dessan i hennes kök under vår kaffe dejt. (bara jag som dricker kaffe dock)

En timme blev det innan jag skyndade iväg till min lunch dejt med maken. Det andra gången på någon vecka som vi träffas över en lunch. Väldigt trevligt att bara ha varandra och sig själv att bry sig om. Dessutom behöver vi ju inte tillaga maten själv heller. Snacka om lyx.  Efteråt tog vi en promenad efter "kärleks stigen". Den heter faktiskt så.



Peter på kärleks stigen.

Jag hann på stan och köpa mig två par vantar innan jag kl 13 skulle vara i kyrkan på kurs. Jag fick prova meditera. Hade en helt annan bild av det. Blev väldigt inspirerad att prova påriktigt. Då jag berättade det för mamma på kvällen blev även hon intresserad. Hoppas vi får till ett tillfälle då vi kan följas.

Peter åkte med mig hem från stan. Rena lyxen, igen. 40 minuter bara för oss. Åkturen slutade på dagis. Där fanns bara två barn. Det hade jag iof räknat med men det var bara ett fel. Jag hade räknat med att Elis skulle vara hos Lucas och inte Thea men så var det. Ha ha lite kul.

På kvällen kom mamma och pappa. De har varit borta såååå länge. Vi är så van att ha dem nära hela tiden så det blir lite konstigt då de varit borta. Roligt att höra vad det gjort. Det ska bli kul att se alla bilder och höra ännu mera.

Kommentarer
Postat av: Faster Ida

Hej hopp i det glada

Här kommer en länk till ett intressant personlighetstest:



http://se.41q.com/



Så här blev mitt reslutat:



Personlighetstyp:



Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.



Karriärer:



Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.





:-)

2008-09-25 @ 07:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0